10 jaar! Pathfinderfestival indoor 27 februari 2016 - Koelhuis


  • Pathfinderfestival Coenensparkstraat Zutphen, GE, 7202 Nederland

10 jaar PATHFINDER in intieme setting!


Binnen de padvinderij zijn verkenners vaak jongeren. 
Binnen Pathfinder voelen zij zich jong, maar beschikken de drie organisatieleden inmiddels over jarenlange ervaring. Zij hebben slechts een doel: het vinden van kwalitatieve locaties voor een housefeest in Zutphen. 
En wederom zijn zij in hun missie geslaagd.


Dit jaar gaan wij het tiende jaar van Pathfinder in. Dit vieren wij door komend jaar 4 unieke feesten te organiseren, met als klapstuk ons festival op zaterdag 20 augustus. Op zaterdag 27 februari is het eerste feest van ons 10-jarig bestaan en keren wij terug. Terug naar het Koelhuis.
En dit keer eindelijk naar de langverwachte eerste verdieping! 
Deze zaal lonkt zich uitstekend voor een dikke Pathinder-birthdayparty, aangezien het een ongekende underground uitstraling heeft, maar de intimiteit behouden is gebleven. 
En juist daarom hebben we gekozen voor deze locatie. 
We willen onze verjaardag vieren met louter diehard Pathfinders!
Pathfinder staat immers voor gezelligheid en wij hebben er daarom voor gekozen om twee rasechte vrienden van weleer, twee oud gedienden, uit te nodigen om deze bijzondere avond muzikaal te omlijsten. 

Menig DJ binnen de house- en technoscene komt tijdelijk even loeren, maakt een hit en is ‘hot’ op dat moment. Zo snel als dat soort jongens komen verdwijnen ze ook weer in de anonimiteit. 
Daar tegenover staan fossielen uit de dance die van geen wijken weten en tot hun sterfbed kwaliteit blijven leveren. Tot slot heb je come-backers… Artiesten die dusdanig veel tijd en energie in een dance-gerelateerde levensstijl gooien, dat het draaien van platen een onderdeel wordt van hun ideologie, in combinatie met de organisatie van kwalitatieve party’s. Een taak die van essentieel belang is om deze drie types een platvorm te geven waarop zij kunnen acteren. 
Brent Roozendaal is hierin het boegbeeld van de lage landen. 
Deze Achterhoeker, want dat is ie nog steeds, komt onze avond openen. Na jaren kei- en keihard gewerkt te hebben staan Drift, BreakfastClub en SMKMRKT als een huis en zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse partyagenda’s. In Zutphen komt ie doen wat ie stiekem t liefste doet: platen draaien en ondeugend lachen. Hij krijgt van ons ruim de tijd om zelfs de dixies in beweging te krijgen.

Daarnaast is er sinds mensen heugenis nog een duizendpoot actief op organisatorisch gebied in ons land, gecombineerd met een leven als discjockey: Carlos Valdes is de naam, housemuziek zijn leven.
Deze jongen heeft werkelijk overal gestaan… was het niet als DJ, dan wel als bezoeker. 
Ook hij krijgt bij ons de kans om een lang verhaal te vertellen middels zijn platenkeuze, waarbij de handen meermaals de lucht in zullen gaan bij jullie als bezoeker. 
Houd hier rekening mee in je badkamer. 

Er zijn voor deze Pathfinder maar 250 tickets verkrijgbaar. Dit feest zal dus snel gaan uitverkopen en wij hopen dat alle die-hards aanwezig zullen zijn. De kaartverkoop start woensdag 27 januari om 12.00 uur! Kaarten zijn dan verkrijgbaar via de site:
www.pathfinderfestival.nl


10 jaar… En hoe!

27.02 – Koelhuis Zutphen
22.00 – 05.00u
Entree: 15e