Pathfinderfestival outdoor 2015


  • PATHFINDERFESTIVAL BRONSBERGENMEER 2015 N314 Zutphen, GE, 7207 Netherlands

Pathfinder Festival combineert regionaal en internationaal talent

Voor het derde jaar op rij is Bronsbergen de ideale locatie voor het feest, dat inmiddels een begrip is onder de elektronische muziekliefhebbers in het oosten des lands.

Honderden early bird tickets werden in de afgelopen weken in rap tempo verkocht. 
Trouwe aanhangers, die ons in de afgelopen jaren hebben omarmt en gesteund, verzekerden zich van hun aanwezigheid tegen bodemprijzen. En nu is het moment daar om het uiterst veelzijdige muzikale programma te presenteren.
Liefst 14 acts geven 18 juli act-de-présènce op ons aankomende festival:

Stage 1:
Winnaar dj contest
Mark Wanders
Ovis
Times Are Ruff
Wolff&Mittendorff
Thomas Martojo
Kr!z
Bas Mooy

Stage 2:
Gwandoya
Jaipa
Smooth Cee
Bex&Shonuf
Aron Friedman
Lefi&Patski
Sgt Friendly

Met een afwisselende mix van lokale house dj's Mark Wanders (Nijmegen) en Ovis (Apeldoorn) tot aan internationaal gelouterde acts als Times are ruff (Panoramabar, Berlin) en Kr!z (Token Records) biedt de organisatie dit jaar een uiterst gedifferentieerd aanbod achter de draaitafels. Het moge geen geheim zijn dat alle registers zijn opengetrokken om een totaal plaatje te presenteren op muzikaal gebied.

En na het succes van afgelopen jaar zal er wederom een tweede stage aanwezig zijn.
Gevuld met organische zomerse grooves van Gwandoya, aanstekelijke housemuziek van onze vrienden Lefi & Patski (8Bahn) en Sgt Friendly (Nachttuin) tot aan de inmiddels traditionele old-skool set van de lokale helden uit Zutphen Bex&Shonuf. 
Reken daarbij dé scratchende hip-hop held uit eigen stad, Smooth Cee, en alles staat garant voor dag vol volwassenen vertier. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Amsterdammer Aron Friedman voor zijn komst en ons ook dit jaar ongetwijfeld gaat verrassen met een levenslied-edit van één van zijn inspiratiebronnen.

Decoratief, geluidstechnisch, culinair en qua sfeer is Pathfinder al sinds jaar en dag onomstreden in de regio en na de tropische editie van afgelopen jaar maken wij ons op voor wederom een festivaldag die nog lang zal blijven hangen.

Kaarten zijn nog te koop voor 20 euro via www.pathfinderfestival.nl en we draaien het klokje rond van 13.00 - 01.00 uur.

Bijzijn is meemaken.

Een liefdevolle groet,

Pathfinder-crew.

http://bomb.bz/18_juli