*CANCELLED * Pathfinderfestival indoors "Marshaven" 23 mei


  • Pathfinderfestival Marshaven Tichelerstraat Zutphen, GE, 7202 BC Netherlands

****CANCELLED VANWEGE VEILIGHEIDS ISSUES MET LOODS!***

Pathfinder Indoor in unieke loods! 

De traditionele familieaangelegenheden tijdens Pinksteren zullen dit jaar in Zutphen niet op zondagochtend plaatsvinden. 
Wij hebben namelijk een kans gekregen om op zaterdag 23 mei een rasechte indoor-editie te geven in een unieke loods in onze stad. Op ons geliefde industrieterrein De Mars gaan wij De Jachtwerf omtoveren tot een ware muziektempel, waarbij we naast licht, geluid en decoratie, bovenal gaan uitpakken met een dikke dosis 'grote-hallen-techno'!

De avond wordt ingeluid door JP Enfant, één van de grondleggers van het succesvolle 'Les Enfant Terribles', uit Amsterdam. De voormalig resident van club Trouw weet met zijn muziek een unieke verbinding te leggen tussen de minimale Berlijnse sound en het sfeervolle geluid uit Chicago en Detroit.

Daarnaast komt één van Neerlands hardst rijzende sterren naar Zutphen: DOKA is de naam, opbouwend mixen zijn specialiteit. Hij weet keer op keer een uiterst effectieve combinatie te bewerkstelligen tussen rauwe en melodieuze tracks, wat hem inmiddels boekingen heeft opgeleverd op Awakenings en in de beroemde Tresor in Berlijn.

De live-set van deze avond is afkomstig van Mike Storm. Oorspronkelijk geboren en getogen rondom Alkmaar, maar inmiddels een constante factor in de underground techno wereldwijd. En live betekent LIVE: naast zijn laptop zal hij meerdere analoge apparaten meenemen om zijn tracks te produceren. Grootheden als Dimi Angélis en niemand minder dan Jeff Mills draaien keer op keer zijn platen in hun sets en onlangs kwam zijn album Pulsars uit. 
Mike Storm zal Zutphen doen trillen op haar grondvesten. Absolute aanrader!

Deze ware knaller van een editie wordt afgesloten door Abstract Division, bestaande uit Paul Boex en Dave Miller.
Deze twee gelouterde boys staan al jaren garant voor ijzersterke duistere technosets en nemen jullie mee op hun reis vol hedendaagse tracks, aangevuld met klassiekers van weleer.

Kortom, een editie waar het woord trots tekenend is voor de inhoud.
We beginnen om 23.00 uur en gaan door tot een uur of 6.


Dit wordt een legendarische nacht!
http://bomb.bz/23_mei

11187409_879366182119809_7090833161720575180_o.jpg