Pathfinderfestival outdoor 2014


  • Pathfinderfestival Bronsbergermeer 2014 N314 Zutphen, GE, 7207 Netherlands

 fotos             

Muzikale verbreding Pathfinderfestival 

Een tweede podium, een muzikaal spectrum van afrobeat tot techno, en de ongekende sfeer die het Pathfinderfestival in Zutphen reeds jarenlang uniek maakt in haar soort. Op zaterdag 19 juli trekken we alle registers open om de midzomerse locatie Bronsbergen, gelegen aan het water, om te toveren tot een oase voor de elektronische danceliefhebber.

Nooit eerder was de diversiteit van de programmering op ons festival zo groot. 
Waar op de mainstage niemand minder dan de (inter)nationale grootheden als CARI LEKEBUSCH en BENNY RODRIGUES acte de présence geven, worden zij omringd door talenten als Qindek , D-Ribeiro en openings-dj Wouter Brok uit Nijmegen. 

De tweede area, nieuw dit jaar, bevat een aanstekelijke variatie aan locals. Daktari Soulsystem uit Deventer trapt de middag af met een warme mix van afro, reggae en funk. Naarmate de dag vordert wordt meer en meer de diepte opgezocht richting techno en dubstep. Hoogtepunt is zonder meer de komst van Sluwe Vos, de rijzende ster uit de naastgelegen koekstad is misschien wel de snelst groeiende act in de vaderlandse housescene en doet naast Pathfinder zo’n dertig festivals aan dit jaar. 

Voor ons als organisatie is staat één ding buiten kijf: met deze line-up, gecombineerd met een scala aan deco, licht en geluid gaan we jullie wederom een onvergetelijke dag bezorgen. 
Dat er randprogrammering met een knipoog te vinden is, mag geen verrassing heten. 
Wij hopen dat jullie zorgen voor die ongekende sfeer en dan kan 19 juli nu al de geschiedenisboeken als dé dag dat alles samenviel. 

Pathfinderfestival begint om 13:00 uur en we gaan door tot 1:00 uur middernacht. 

Kaarten kosten je slechts 18,50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via: Pathfinderzutphen.nl en bij Coach in Zutphen. 

Voor de earlybirds hebben wij dit jaar tweehonderd tickets beschikbaar om bijna voor niets aanwezig te kunnen zijn!! De eerste honderd earlybirds gaan voor 12,50 euro (ex fee) over de digitale toonbank en de tweede honderd earlybirds gaan slechts 15 euro (ex fee) kosten. Let op, deze tweehonderd tickets zijn alleen online te verkrijgen. 


Complete line-up:

Mainstage:

-Cari Lekebusch
-Benny Rodrigues
-Qindek
-D-Ribeiro
-New Jack City
-Wouter Brok

Tweede Stage:

-Bex & Sjonuf
-De Sluwe Vos
-Moonstones
-Ronnie Baxter
-MONO
-Dean High
-Smooth C
-Daktari Soul System


Een zonnige zomergroet,

Pathfinder-crew