Pathfinderfestival indoor 2014


  • Pathfinderfestival Koelhuis 2014 Parkstraat Zutphen, GE, 7202 Netherlands

Pathfinder terug naar techno, DVS1 terug in Zutphen

Na twee uitverkochte edities in ons geliefde Koelhuis, waarin de muzikale invulling gericht was op ondergrondse house, halen wij als Pathfinder dit keer een internationale technogrootheid naar Zutphen.

Op zaterdag 1 februari keert niemand minder dan DVS1 terug naar de Hanzestad, één van ’s werelds meest begeerde technoartiesten van dit moment,.De uit Minneapolis (USA) afkomstige DJ stond eenmaal eerder bij ons in de oude meubelfabriek, dimpte die avond zelfvakkundihet licht en brak de tent vervolgens volledig af. Met ruim twintig jaar ervaring is zijn energieke en soms onnavolgbare manier van draaien een ware verademing voor oog en oor. Een ware baas die wereldwijd vol overgave zijn muziek tentoon spreidt en waar, week in week uit, het enthousiasme vanaf druipt: ‘Beat and Rhythm addict’, zoals hij het zelf het liefst omschrijft. Onlangs kocht de virtuoos nog een platencollectie op van ruim 25.000 stuks, wat aangeeft hoe bezeten de liefhebber van vinyl en vooral van elektronische muziek is.Met trots kunen wij zeggen dat hij bij ons een vier uur durend optreden komt weggeven. 

Naast DVS1 komt eveneens een oude bekende de boel opwarmen in Zutphen. De van origine uit Lochem afkomstige Gohan betrad al meerdere malen het podium op Pathfinder en is voor ons de ideale artiest om deze unieke avond te openen. Met zijn uitgesproken en brede platenkeuze weet hij de ideale lijn uit te zetten om ons mee te nemen op een muzikale tijdreis vol groovende techno en abstracte uitstapjes richting dub en elektronica. Omdat avonden als dit geleid dienen te worden door de essentie van muziek, krijgt ook Gohan ruim baan om Het Koelhuis te verwarmen met zijn diepe en uiterst interessante visie op gebied van techno.

Deze derde editie van Pathfinder in Het Koelhuis, eentje van een zwaar kaliber, begint om 22.00 uur en kost je 15 euro.

 

Tot dan!