Pathfinderfestival indoor 2013


  • PATHFINDERFESTIVAL KOELHUIS 2013 Parkstraat Zutphen, GE, 7202 Netherlands

Pathfinders,

 

Na een lange tijd van stilte, waarin ons vaak werd gevraagd wanneer er weer een nieuwe Pathfinder aan zat te komen, hebben wij eindelijk nieuws. Wij hebben een geweldige locatie gevonden die meer dan Pathfinderwaardig is..., namelijk 'Het Koelhuis' inZutphen. Op zaterdag 6 april zullen wij dit monumentale pand laten trillen op zijn grondvesten.

Met gepaste trots presenteren wij jullie de line up voor de aanstaande Pathfinder!

 

Tim Woestenenk

Thomas Martojo

Melon

 

Deze drie helden hebben hun sporen lang en breed verdiend en hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Het moge duidelijk zijn dat deze line up in combinatie met de locatie een super dikke combi gaat worden!!

 

 P.S. Het 5-jarig jubileum van het Pathfinderfestival staat dit jaar gepland op zaterdag 3 augustus op een geweldige nieuwe locatie!!