Pathfinderfestival indoor 2013


  • PATHFINDERFESTIVAL KOELHUIS 2013 Parkstraat Zutphen, GE, 7202 Netherlands

Pathfinder keert terug naar Het Koelhuis 

Zutphen heeft deze zomer wederom  bewezen dat wij niet onder doen voor de Randstad. Pathfinder Festival nr 5, onze eerste editie aan het water, was er één waar we met z’n allen nog jarenlang met een trostse glimlach op terugkijken. Een unieke sfeer, vele muzikale hoogtepunten op een locatie waar wij met z’n allen nog hele mooie momenten gaan beleven! 
Hierbij alsnog een dankwoord voor jullie support.

Maar wij zitten niet stil... al jaren niet. Wij als Pathfinder zijn ooit een weg ingeslagen om voor jullie een toegevoegde waarde aan Zutphen te zijn op het gebied van house en techno. 
En daar gaan we mee door.  Met trots kunnen we melden dat we wederom een editie gaan geven in ons geliefde Koelhuis, dé plek op het gebied van culturele activiteiten binnen onze stadsgrenzen. 
En een ideale locatie voor onze volgende indoor-editie. 

Zoals jullie inmiddels als geen ander weten houden wij ervan om, naast onze terugkerende acts, op een originele manier te vernieuwen. Niet alleen qua locaties en aankleding, maar zeer zeker ook op het gebied van de muzikale invulling. Wij halen graag dj’s naar Zutphen met een verfrissende nieuwe sound of jongens die hun sporen al decennia lang hebben verdiend  in de scene. 
Deze editie kiezen we zonder meer voor het  laatste...

Op zaterdag 26 oktober wordt het Koelhuis omgetoverd tot een waar Rotterdams ravehol. De Maasstad, die bekend staat om haar stevige insteek op het gebied van elektronische muziek, heeft in het label Clone een ware internationale hoogvlieger op het gebied van underground releases. Zowel intrigerende house als modderdikke techno worden aan de lopende band uitgebracht. 
Het label startte ruim 20 jaar geleden en is in al die jaren een icoon geworden...  van housekamer dj’s tot ware godfathers. Twee van hun pioniers komen deze avond hun kunsten vertonen waar apetrots op zijn!

Serge is de oprichter Clone en is een ware godfather op het gebied van house in ons vaderland. Geen prototype DJ die zich in hokjes laat drukken, maar al vanaf begin jaren 90 een weg ingeslagen waar je alleen maar respect voor kunt hebben. Breed en divers. 
Naast het draaien is Serge een verwand liefhebber van de wielersport. Gelinkt daaraan is ongetwijfeld een van zijn hoogtepunten het verkrijgen van een eigen Clone-fiets tijdens zijn dj-tour door Japan.  Serge is een baas en dat zal hij dubbel en dwars laten horen !

Gerd is de tweede master die act-de-présènce geeft in het Koelhuis. Deze vituoos achter de draaitafels is eveneens een zeer ervaren rot in het vak en stond onlangs nog te shinen in een van de wereldberoemde boilerroom-sessies. Onder vele aliassen produceert ook hij al vanaf de jaren ’90 al vele klassiekers. Samen met Serge zal hij deze nacht betoveren tot een ware Clone-experience. 
Diepgang vanuit het hart tot op het bot!

Vanuit Arnhem komt Lefi de avond inluiden. Een van de drijvende krachten achter het immens succesvolle 8Bahn komt zijn visie laten horen op het gebied van een openingsact. 
Wederom zal de diversiteit de toon slaan en worden we allen warm gestoomd voor een nacht die nog lang zal nadreunen.
Wij denken met deze line-up opnieuw vooruitstrevend te zijn in het oosten des lands en hopen jullie allen te verwelkomen op 26 oktober.  

Tickets zijn hierboven online verkrijbaar (ook via Facebook) en later ook bij 'Coach' in Zutphen.

Pathfinder Indoor is back !