PathfinderFestival Outdoor(de allerlaatste editie)
Aug
20
Aug 21

PathfinderFestival Outdoor(de allerlaatste editie)

 • Pathfinderfestival Outdoor

Pathfinder neemt afscheid met gratis festival

Lieve vrienden… jullie lezen het goed.
2016 is het jaar waarin wij tien jaar bestaan, 
het jaar waarin wij onze vetste indoor editie mochten beleven, 
maar tevens het jaar waarin wij ons laatste feest gaan geven.

Pathfinderfestival wordt voor ons een laatste knipoog naar de dancescene, 
een laatste muzikale groet richting ons geliefde Zutphen en…. vooral… 
een laatste eerbetoon aan jullie als gewaardeerde en hondstrouwe bezoekers. 

Wij zijn van mening dat we in tien jaar tijd dat eruit hebben gehaald wat erin zat.
De legendarische avonden met DVS1 zullen we nooit vergeten. Nu niet en over dertig jaar nog niet.
Legaal, Illegaal, Bronsbergen, Het Koelhuis, De Mars. Erick-E in de Bunker in Amsterdam in samenwerking met Crackhouse, Dockhouse in Deventer, De draaiende Chinees, warmtekanonnen in een loods, bbq’s, cocktails, het eten van Geert, de gastvrijheid van Melvin, Sound Solutions, de parachute, De Sluwe Vos van klein naar groot, Brent, Invite, Jason & Pete, locaties, gemeente, bezwaarschriften, asbest, opbouw, afbouw, afters, vrijwilligers, jullie.
We gaan het allemaal missen. 

Maar vooral de gezelligheid onderling, het typische oosterse sfeertje, het gelach als gevolg van de flauwe grap. Dat is waarom wij Pathfinder tien jaar lang met heel veel liefde en plezier hebben kunnen organiseren. En dat willen we nog een keer met z’n allen bewerkstelligen. Kortom.. een Lach! 
Geen traan.

Het aller- allerlaatste Pathfinderfestival gaat plaatsvinden op zaterdag 20 augustus.
De line-up zal bestaan uit artiesten die ons in al die jaren muzikaal kleur hebben gegeven. 
De entree is voor alles en iedereen volledig gratis.

We hopen dat jullie ons allemaal komen uitzwaaien en we er een machtig mooi slotakkoord van maken.

De verwachting is dat het weleens druk zou kunnen gaan worden. Vanuit de gemeente hebben wij wel een maximaal aantal bezoekers gekregen. Wij willen alle die-hard Pathfinders de mogelijkheid geven om hierbij aanwezig te zijn. Je kan daarom een ticket halen voor 10 euro. Bij binnenkomst op 20 augustus krijg je hiervoor 4 munten terug. Je bent dan zeker van binnenkomst! 
Kaarten zijn beschikbaar via onze site!


We deden het met liefde.

Pathfinder-crew

 

Pathfinder te water!
Jun
12
2:00 pm14:00

Pathfinder te water!

 • Pathfinder Boot

Watermeloen op Pathfinder-boot


De oplettende bezoeker van de dikke editie in het Koelhuis (dank voor jullie komst!) viel het al op:
we gaan een feest geven op wederom een nieuwe locatie. Een drijvende ditmaal. 
Op zondag 12 juni vindt Pathfinder voor het eerst plaats op een boot… en hij gaat nog varen ook!
In ons 10-jarig jubileum, dat we over dit gehele kalenderjaar heen vieren, is dit een droom die uitkomt. We stappen op aan de oever van de IJssel rond 14.00 uur en zo’n acht uur later meren we weer aan op diezelfde plek. In de tussentijd gaan de handen in de lucht, voorzien we elke vierkante meter op het dek van een zonovergoten glimlach en denken we samen nog eens terug aan de afgelopen tien prachtige jaren die we met jullie als bezoekers hebben mogen beleven.  


We hebben Melon uitgenodigd als DJ. Housemuziek zoals het ooit bedoeld is. 
Met zijn ervaring en talloze dj-sets over de gehele planeet is hij naar ons idee een ware kapitein voor een intieme setting in de openlucht. De aanvullende dj’s worden binnenkort bekend gemaakt. Om zijn boeking nog wat kracht bij te zetten serveren wij naast het rijke assortiment aan eten & drinken dat jullie van ons gewend zijn, eveneens gratis watermeloen aan boord.
De eerste 50 early birds betalen 15 euro, daarna gaan de prijzen naar 17,50 en de laatste kaarten gaan voor 20 euro de deur uit!
De verkoop start aanstaande maandag om 12.00 uur via onze site:
www.pathfinderfestival.nl
Het moge duidelijk zijn dat dit een unieke belevenis gaat worden, dus twijfel niet.
Onze laatste twee edities verkochten in no-time uit.
U bent gewaarschuwd.

Ahoy!

Pathfinder-crew

10 jaar! Pathfinderfestival indoor 27 februari 2016 - Koelhuis
Feb
27
Feb 28

10 jaar! Pathfinderfestival indoor 27 februari 2016 - Koelhuis

 • Pathfinderfestival

10 jaar PATHFINDER in intieme setting!


Binnen de padvinderij zijn verkenners vaak jongeren. 
Binnen Pathfinder voelen zij zich jong, maar beschikken de drie organisatieleden inmiddels over jarenlange ervaring. Zij hebben slechts een doel: het vinden van kwalitatieve locaties voor een housefeest in Zutphen. 
En wederom zijn zij in hun missie geslaagd.


Dit jaar gaan wij het tiende jaar van Pathfinder in. Dit vieren wij door komend jaar 4 unieke feesten te organiseren, met als klapstuk ons festival op zaterdag 20 augustus. Op zaterdag 27 februari is het eerste feest van ons 10-jarig bestaan en keren wij terug. Terug naar het Koelhuis.
En dit keer eindelijk naar de langverwachte eerste verdieping! 
Deze zaal lonkt zich uitstekend voor een dikke Pathinder-birthdayparty, aangezien het een ongekende underground uitstraling heeft, maar de intimiteit behouden is gebleven. 
En juist daarom hebben we gekozen voor deze locatie. 
We willen onze verjaardag vieren met louter diehard Pathfinders!
Pathfinder staat immers voor gezelligheid en wij hebben er daarom voor gekozen om twee rasechte vrienden van weleer, twee oud gedienden, uit te nodigen om deze bijzondere avond muzikaal te omlijsten. 

Menig DJ binnen de house- en technoscene komt tijdelijk even loeren, maakt een hit en is ‘hot’ op dat moment. Zo snel als dat soort jongens komen verdwijnen ze ook weer in de anonimiteit. 
Daar tegenover staan fossielen uit de dance die van geen wijken weten en tot hun sterfbed kwaliteit blijven leveren. Tot slot heb je come-backers… Artiesten die dusdanig veel tijd en energie in een dance-gerelateerde levensstijl gooien, dat het draaien van platen een onderdeel wordt van hun ideologie, in combinatie met de organisatie van kwalitatieve party’s. Een taak die van essentieel belang is om deze drie types een platvorm te geven waarop zij kunnen acteren. 
Brent Roozendaal is hierin het boegbeeld van de lage landen. 
Deze Achterhoeker, want dat is ie nog steeds, komt onze avond openen. Na jaren kei- en keihard gewerkt te hebben staan Drift, BreakfastClub en SMKMRKT als een huis en zijn niet meer weg te denken uit de vaderlandse partyagenda’s. In Zutphen komt ie doen wat ie stiekem t liefste doet: platen draaien en ondeugend lachen. Hij krijgt van ons ruim de tijd om zelfs de dixies in beweging te krijgen.

Daarnaast is er sinds mensen heugenis nog een duizendpoot actief op organisatorisch gebied in ons land, gecombineerd met een leven als discjockey: Carlos Valdes is de naam, housemuziek zijn leven.
Deze jongen heeft werkelijk overal gestaan… was het niet als DJ, dan wel als bezoeker. 
Ook hij krijgt bij ons de kans om een lang verhaal te vertellen middels zijn platenkeuze, waarbij de handen meermaals de lucht in zullen gaan bij jullie als bezoeker. 
Houd hier rekening mee in je badkamer. 

Er zijn voor deze Pathfinder maar 250 tickets verkrijgbaar. Dit feest zal dus snel gaan uitverkopen en wij hopen dat alle die-hards aanwezig zullen zijn. De kaartverkoop start woensdag 27 januari om 12.00 uur! Kaarten zijn dan verkrijgbaar via de site:
www.pathfinderfestival.nl


10 jaar… En hoe!

27.02 – Koelhuis Zutphen
22.00 – 05.00u
Entree: 15e

Bathfinder indoor 19 september
Sep
19
Sep 20

Bathfinder indoor 19 september

 • Graaf Ottobad

BATHFINDER GAAT DOOR!!! We zijn bezig met een super dikke line up en morgen droppen we alle info mbt lineup en VVK. 

Pathfinderfestival outdoor 2015
Jul
18
Jul 19

Pathfinderfestival outdoor 2015

 • PATHFINDERFESTIVAL BRONSBERGENMEER 2015

Pathfinder Festival combineert regionaal en internationaal talent

Voor het derde jaar op rij is Bronsbergen de ideale locatie voor het feest, dat inmiddels een begrip is onder de elektronische muziekliefhebbers in het oosten des lands.

Honderden early bird tickets werden in de afgelopen weken in rap tempo verkocht. 
Trouwe aanhangers, die ons in de afgelopen jaren hebben omarmt en gesteund, verzekerden zich van hun aanwezigheid tegen bodemprijzen. En nu is het moment daar om het uiterst veelzijdige muzikale programma te presenteren.
Liefst 14 acts geven 18 juli act-de-présènce op ons aankomende festival:

Stage 1:
Winnaar dj contest
Mark Wanders
Ovis
Times Are Ruff
Wolff&Mittendorff
Thomas Martojo
Kr!z
Bas Mooy

Stage 2:
Gwandoya
Jaipa
Smooth Cee
Bex&Shonuf
Aron Friedman
Lefi&Patski
Sgt Friendly

Met een afwisselende mix van lokale house dj's Mark Wanders (Nijmegen) en Ovis (Apeldoorn) tot aan internationaal gelouterde acts als Times are ruff (Panoramabar, Berlin) en Kr!z (Token Records) biedt de organisatie dit jaar een uiterst gedifferentieerd aanbod achter de draaitafels. Het moge geen geheim zijn dat alle registers zijn opengetrokken om een totaal plaatje te presenteren op muzikaal gebied.

En na het succes van afgelopen jaar zal er wederom een tweede stage aanwezig zijn.
Gevuld met organische zomerse grooves van Gwandoya, aanstekelijke housemuziek van onze vrienden Lefi & Patski (8Bahn) en Sgt Friendly (Nachttuin) tot aan de inmiddels traditionele old-skool set van de lokale helden uit Zutphen Bex&Shonuf. 
Reken daarbij dé scratchende hip-hop held uit eigen stad, Smooth Cee, en alles staat garant voor dag vol volwassenen vertier. Een speciaal woord van dank gaat uit naar de Amsterdammer Aron Friedman voor zijn komst en ons ook dit jaar ongetwijfeld gaat verrassen met een levenslied-edit van één van zijn inspiratiebronnen.

Decoratief, geluidstechnisch, culinair en qua sfeer is Pathfinder al sinds jaar en dag onomstreden in de regio en na de tropische editie van afgelopen jaar maken wij ons op voor wederom een festivaldag die nog lang zal blijven hangen.

Kaarten zijn nog te koop voor 20 euro via www.pathfinderfestival.nl en we draaien het klokje rond van 13.00 - 01.00 uur.

Bijzijn is meemaken.

Een liefdevolle groet,

Pathfinder-crew.

http://bomb.bz/18_juli

*CANCELLED * Pathfinderfestival indoors "Marshaven" 23 mei
May
23
May 24

*CANCELLED * Pathfinderfestival indoors "Marshaven" 23 mei

 • Pathfinderfestival Marshaven

****CANCELLED VANWEGE VEILIGHEIDS ISSUES MET LOODS!***

Pathfinder Indoor in unieke loods! 

De traditionele familieaangelegenheden tijdens Pinksteren zullen dit jaar in Zutphen niet op zondagochtend plaatsvinden. 
Wij hebben namelijk een kans gekregen om op zaterdag 23 mei een rasechte indoor-editie te geven in een unieke loods in onze stad. Op ons geliefde industrieterrein De Mars gaan wij De Jachtwerf omtoveren tot een ware muziektempel, waarbij we naast licht, geluid en decoratie, bovenal gaan uitpakken met een dikke dosis 'grote-hallen-techno'!

De avond wordt ingeluid door JP Enfant, één van de grondleggers van het succesvolle 'Les Enfant Terribles', uit Amsterdam. De voormalig resident van club Trouw weet met zijn muziek een unieke verbinding te leggen tussen de minimale Berlijnse sound en het sfeervolle geluid uit Chicago en Detroit.

Daarnaast komt één van Neerlands hardst rijzende sterren naar Zutphen: DOKA is de naam, opbouwend mixen zijn specialiteit. Hij weet keer op keer een uiterst effectieve combinatie te bewerkstelligen tussen rauwe en melodieuze tracks, wat hem inmiddels boekingen heeft opgeleverd op Awakenings en in de beroemde Tresor in Berlijn.

De live-set van deze avond is afkomstig van Mike Storm. Oorspronkelijk geboren en getogen rondom Alkmaar, maar inmiddels een constante factor in de underground techno wereldwijd. En live betekent LIVE: naast zijn laptop zal hij meerdere analoge apparaten meenemen om zijn tracks te produceren. Grootheden als Dimi Angélis en niemand minder dan Jeff Mills draaien keer op keer zijn platen in hun sets en onlangs kwam zijn album Pulsars uit. 
Mike Storm zal Zutphen doen trillen op haar grondvesten. Absolute aanrader!

Deze ware knaller van een editie wordt afgesloten door Abstract Division, bestaande uit Paul Boex en Dave Miller.
Deze twee gelouterde boys staan al jaren garant voor ijzersterke duistere technosets en nemen jullie mee op hun reis vol hedendaagse tracks, aangevuld met klassiekers van weleer.

Kortom, een editie waar het woord trots tekenend is voor de inhoud.
We beginnen om 23.00 uur en gaan door tot een uur of 6.


Dit wordt een legendarische nacht!
http://bomb.bz/23_mei

11187409_879366182119809_7090833161720575180_o.jpg
 
Pathfinder Koningsdag 27-04-2015
Apr
27
1:00 pm13:00

Pathfinder Koningsdag 27-04-2015

 • 3 Isendoornstraat Zutphen, GE, 7201 NJ Nederland

PATHFINDER biedt ontspanning op Koningsdag

Al jaren hebben wij het idee om Zutphen kleur te geven tijdens de verjaardag van ons staatshoofd.
Dit jaar gaat het dan eindelijk gebeuren. En wel op het mooiste en meest grasrijke plekje van onze stad: het Vogelpark.

Op Koningsdag laten wij een andere kant zien van ons als organisatie. 
Waar we in het verleden tijdens elk evenement trachtten de spanning te zoeken met kwalitatieve house en beukende techno-artiesten, bieden wij jullie deze keer juist ontspanning. 
Met een muzikale oase van FUNK tot HOUSE, van TECHNO tot OLDSKOOL. Voor elk wat wils. 
Hierbij de lijst van participerende artiesten, die deze unieke dag muzikaal komen ondersteunen:

- Franky W
- Matty&Sander
- Mikel B&Marcisco
- Sjenk&Schenk
- Joey Aipassa
- Jason Shae
- Bex&Shonuf
- Harm Rhebergen
- Jackson Digga

Afgelopen jaar tijdens ons festival was de kleine stage een genot om te vertoeven. 
Deze unieke sfeer willen wij meenemen richting Koningsdag. 
Gras, lentezon, een hapje en een drankje… Alles is aanwezig. 
Voor het eerst hoeven jullie, op dé feestdag van het jaar, de stad niet uit. 
Schroom dus ook vooral niet om je picknickkleedje, frisbee en zonnebril mee te nemen. 
Korte broeken, sneakers en rokjes zijn eveneens aan te raden.

We gaan iets nieuws doen… en hopen dat jij er onderdeel van bent.

DE ENTREE IS GRATIS en kinderen zijn meer dan welkom.
We beginnen op 27 april rond 13.00 uur en eindigen om 22.00 uur.

Tot dan!

PATHFINDER-CREW

Pathfinderfestival outdoor 2014
Jul
19
Jul 20

Pathfinderfestival outdoor 2014

 • Pathfinderfestival Bronsbergermeer 2014

 fotos             

Muzikale verbreding Pathfinderfestival 

Een tweede podium, een muzikaal spectrum van afrobeat tot techno, en de ongekende sfeer die het Pathfinderfestival in Zutphen reeds jarenlang uniek maakt in haar soort. Op zaterdag 19 juli trekken we alle registers open om de midzomerse locatie Bronsbergen, gelegen aan het water, om te toveren tot een oase voor de elektronische danceliefhebber.

Nooit eerder was de diversiteit van de programmering op ons festival zo groot. 
Waar op de mainstage niemand minder dan de (inter)nationale grootheden als CARI LEKEBUSCH en BENNY RODRIGUES acte de présence geven, worden zij omringd door talenten als Qindek , D-Ribeiro en openings-dj Wouter Brok uit Nijmegen. 

De tweede area, nieuw dit jaar, bevat een aanstekelijke variatie aan locals. Daktari Soulsystem uit Deventer trapt de middag af met een warme mix van afro, reggae en funk. Naarmate de dag vordert wordt meer en meer de diepte opgezocht richting techno en dubstep. Hoogtepunt is zonder meer de komst van Sluwe Vos, de rijzende ster uit de naastgelegen koekstad is misschien wel de snelst groeiende act in de vaderlandse housescene en doet naast Pathfinder zo’n dertig festivals aan dit jaar. 

Voor ons als organisatie is staat één ding buiten kijf: met deze line-up, gecombineerd met een scala aan deco, licht en geluid gaan we jullie wederom een onvergetelijke dag bezorgen. 
Dat er randprogrammering met een knipoog te vinden is, mag geen verrassing heten. 
Wij hopen dat jullie zorgen voor die ongekende sfeer en dan kan 19 juli nu al de geschiedenisboeken als dé dag dat alles samenviel. 

Pathfinderfestival begint om 13:00 uur en we gaan door tot 1:00 uur middernacht. 

Kaarten kosten je slechts 18,50 euro (ex fee) en zijn te verkrijgen via: Pathfinderzutphen.nl en bij Coach in Zutphen. 

Voor de earlybirds hebben wij dit jaar tweehonderd tickets beschikbaar om bijna voor niets aanwezig te kunnen zijn!! De eerste honderd earlybirds gaan voor 12,50 euro (ex fee) over de digitale toonbank en de tweede honderd earlybirds gaan slechts 15 euro (ex fee) kosten. Let op, deze tweehonderd tickets zijn alleen online te verkrijgen. 


Complete line-up:

Mainstage:

-Cari Lekebusch
-Benny Rodrigues
-Qindek
-D-Ribeiro
-New Jack City
-Wouter Brok

Tweede Stage:

-Bex & Sjonuf
-De Sluwe Vos
-Moonstones
-Ronnie Baxter
-MONO
-Dean High
-Smooth C
-Daktari Soul System


Een zonnige zomergroet,

Pathfinder-crew

Pathfinderfestival indoor 2014
Feb
1
Feb 2

Pathfinderfestival indoor 2014

 • Pathfinderfestival Koelhuis 2014

Pathfinder terug naar techno, DVS1 terug in Zutphen

Na twee uitverkochte edities in ons geliefde Koelhuis, waarin de muzikale invulling gericht was op ondergrondse house, halen wij als Pathfinder dit keer een internationale technogrootheid naar Zutphen.

Op zaterdag 1 februari keert niemand minder dan DVS1 terug naar de Hanzestad, één van ’s werelds meest begeerde technoartiesten van dit moment,.De uit Minneapolis (USA) afkomstige DJ stond eenmaal eerder bij ons in de oude meubelfabriek, dimpte die avond zelfvakkundihet licht en brak de tent vervolgens volledig af. Met ruim twintig jaar ervaring is zijn energieke en soms onnavolgbare manier van draaien een ware verademing voor oog en oor. Een ware baas die wereldwijd vol overgave zijn muziek tentoon spreidt en waar, week in week uit, het enthousiasme vanaf druipt: ‘Beat and Rhythm addict’, zoals hij het zelf het liefst omschrijft. Onlangs kocht de virtuoos nog een platencollectie op van ruim 25.000 stuks, wat aangeeft hoe bezeten de liefhebber van vinyl en vooral van elektronische muziek is.Met trots kunen wij zeggen dat hij bij ons een vier uur durend optreden komt weggeven. 

Naast DVS1 komt eveneens een oude bekende de boel opwarmen in Zutphen. De van origine uit Lochem afkomstige Gohan betrad al meerdere malen het podium op Pathfinder en is voor ons de ideale artiest om deze unieke avond te openen. Met zijn uitgesproken en brede platenkeuze weet hij de ideale lijn uit te zetten om ons mee te nemen op een muzikale tijdreis vol groovende techno en abstracte uitstapjes richting dub en elektronica. Omdat avonden als dit geleid dienen te worden door de essentie van muziek, krijgt ook Gohan ruim baan om Het Koelhuis te verwarmen met zijn diepe en uiterst interessante visie op gebied van techno.

Deze derde editie van Pathfinder in Het Koelhuis, eentje van een zwaar kaliber, begint om 22.00 uur en kost je 15 euro.

 

Tot dan!

Pathfinderfestival indoor 2013
Oct
26
Oct 27

Pathfinderfestival indoor 2013

 • PATHFINDERFESTIVAL KOELHUIS 2013

Pathfinder keert terug naar Het Koelhuis 

Zutphen heeft deze zomer wederom  bewezen dat wij niet onder doen voor de Randstad. Pathfinder Festival nr 5, onze eerste editie aan het water, was er één waar we met z’n allen nog jarenlang met een trostse glimlach op terugkijken. Een unieke sfeer, vele muzikale hoogtepunten op een locatie waar wij met z’n allen nog hele mooie momenten gaan beleven! 
Hierbij alsnog een dankwoord voor jullie support.

Maar wij zitten niet stil... al jaren niet. Wij als Pathfinder zijn ooit een weg ingeslagen om voor jullie een toegevoegde waarde aan Zutphen te zijn op het gebied van house en techno. 
En daar gaan we mee door.  Met trots kunnen we melden dat we wederom een editie gaan geven in ons geliefde Koelhuis, dé plek op het gebied van culturele activiteiten binnen onze stadsgrenzen. 
En een ideale locatie voor onze volgende indoor-editie. 

Zoals jullie inmiddels als geen ander weten houden wij ervan om, naast onze terugkerende acts, op een originele manier te vernieuwen. Niet alleen qua locaties en aankleding, maar zeer zeker ook op het gebied van de muzikale invulling. Wij halen graag dj’s naar Zutphen met een verfrissende nieuwe sound of jongens die hun sporen al decennia lang hebben verdiend  in de scene. 
Deze editie kiezen we zonder meer voor het  laatste...

Op zaterdag 26 oktober wordt het Koelhuis omgetoverd tot een waar Rotterdams ravehol. De Maasstad, die bekend staat om haar stevige insteek op het gebied van elektronische muziek, heeft in het label Clone een ware internationale hoogvlieger op het gebied van underground releases. Zowel intrigerende house als modderdikke techno worden aan de lopende band uitgebracht. 
Het label startte ruim 20 jaar geleden en is in al die jaren een icoon geworden...  van housekamer dj’s tot ware godfathers. Twee van hun pioniers komen deze avond hun kunsten vertonen waar apetrots op zijn!

Serge is de oprichter Clone en is een ware godfather op het gebied van house in ons vaderland. Geen prototype DJ die zich in hokjes laat drukken, maar al vanaf begin jaren 90 een weg ingeslagen waar je alleen maar respect voor kunt hebben. Breed en divers. 
Naast het draaien is Serge een verwand liefhebber van de wielersport. Gelinkt daaraan is ongetwijfeld een van zijn hoogtepunten het verkrijgen van een eigen Clone-fiets tijdens zijn dj-tour door Japan.  Serge is een baas en dat zal hij dubbel en dwars laten horen !

Gerd is de tweede master die act-de-présènce geeft in het Koelhuis. Deze vituoos achter de draaitafels is eveneens een zeer ervaren rot in het vak en stond onlangs nog te shinen in een van de wereldberoemde boilerroom-sessies. Onder vele aliassen produceert ook hij al vanaf de jaren ’90 al vele klassiekers. Samen met Serge zal hij deze nacht betoveren tot een ware Clone-experience. 
Diepgang vanuit het hart tot op het bot!

Vanuit Arnhem komt Lefi de avond inluiden. Een van de drijvende krachten achter het immens succesvolle 8Bahn komt zijn visie laten horen op het gebied van een openingsact. 
Wederom zal de diversiteit de toon slaan en worden we allen warm gestoomd voor een nacht die nog lang zal nadreunen.
Wij denken met deze line-up opnieuw vooruitstrevend te zijn in het oosten des lands en hopen jullie allen te verwelkomen op 26 oktober.  

Tickets zijn hierboven online verkrijbaar (ook via Facebook) en later ook bij 'Coach' in Zutphen.

Pathfinder Indoor is back !

PATHFINDERFESTIVAL OUTDOOR 2013
Aug
3
Aug 4

PATHFINDERFESTIVAL OUTDOOR 2013

 • PATHFINDERFESTIVAL OUTDOOR 2013

Pathfinder viert lustrum op droomlocatie Bronsbergen.

 

Begin dit jaar kregen we te horen dat het startsein was gegeven voor de nieuwbouw 

op onze vertrouwde festivallocatie Noorderhaven, pal achter het station in Zutphen.

Een doorn in ons oog, aangezien we hier vier prachtige festivals hebben mogen neerzetten, waarbij de editie van vorig jaar nog vers op ons net- en trommelvlies gebrand staat. ...

Maar wij Pathfinders  mogen graag dromen. Eén van deze dromen werd onlangs werkelijkheid in Het Koelhuis en met dank  aan de gemeente kunnen we op zaterdag 3 augustus wederom een droom verwezenlijken....

 

Op recreatiegebied Bronsbergen gaan wij het 5 jarig bestaan van Pathfinder Festival met jullie vieren. Een mooiere, liefdevollere en zomerse locatie pal aan het water hadden we ons niet kunnen wensen!

 

De muziek heeft deze editie een brede insteek.

We beginnen de dag met (dub) reggae en via verschillende soorten housemuziek eindigen we,

zoals jullie van ons gewend zijn, met een stevig potje techno van eigen bodem. Omdat het voor ons voelt als een ware verjaardag, bestaat de invulling van de line-up uit vele vrienden en  bekenden die indruk hebben gemaakt en Pathinder al die tijd warm hart hebben toegdragen.

Een  ideale mix om ons 5e festival met jullie te beleven.

 

Met trots presenteren wij:

* INVITE

* SANDRIEN

* BRENT ROOZENDAAL

* TIMES ARE RUFF

* DE SLUWE VOS

* GOHAN & RAOUL SANTOS

* FERDI BLANKENA & SENSE UNIQUE

* SIMBAPWE

* HOSTED BY MC LOU-E 

 

We beginnen al om 13 uur en gaan door tot 1 uur in de nacht.

Wij zijn klaar voor een nieuwe stap, gaan jullie mee? Zakdoek om en gaan!

Kaarten kosten  je 17,50 en zijn hierboven verkrijgbaar bij tickets ,

bij coach in zutphen of op onze facebook page.

 

Een zonnige en muzikale zomergroet!,

 

Pathfinder-crew.

 

Apr
6
Apr 7

Pathfinderfestival indoor 2013

 • PATHFINDERFESTIVAL KOELHUIS 2013

Pathfinders,

 

Na een lange tijd van stilte, waarin ons vaak werd gevraagd wanneer er weer een nieuwe Pathfinder aan zat te komen, hebben wij eindelijk nieuws. Wij hebben een geweldige locatie gevonden die meer dan Pathfinderwaardig is..., namelijk 'Het Koelhuis' inZutphen. Op zaterdag 6 april zullen wij dit monumentale pand laten trillen op zijn grondvesten.

Met gepaste trots presenteren wij jullie de line up voor de aanstaande Pathfinder!

 

Tim Woestenenk

Thomas Martojo

Melon

 

Deze drie helden hebben hun sporen lang en breed verdiend en hebben eigenlijk geen introductie meer nodig. Het moge duidelijk zijn dat deze line up in combinatie met de locatie een super dikke combi gaat worden!!

 

 P.S. Het 5-jarig jubileum van het Pathfinderfestival staat dit jaar gepland op zaterdag 3 augustus op een geweldige nieuwe locatie!!