Ticket Retour info Canceled Pathfinderfestival Indoors 23mei

Hallo!

Na goed overleg met alle betrokken partijen zijn we tot de volgende oplossingen gekomen mbt het retourneren of omruilen van jullie gekochte Pathfinder indoor tickets. 

Heb je je ticket bij Athlete's Foot gekocht dan kun je deze omruilen voor een ticket voor het festival of je geld terug krijgen. Kom vanaf vrijdag langs bij de open32 in Zutphen en vraag naar Matty. Hij zal het in beide gevallen met je in orde maken. 

Heb je je ticket via ticketscript gekocht dan kun je de originele mail (waar de tickets in verzonden zijn) die je hebt ontvangen van ticketscript naar ons toe sturen. Wij hebben de barcodes van alle verkochte tickets op een rij en controleren aan de hand hiervan wat er retour komt. Mocht je een ticket om willen ruilen voor een ticket voor het festival willen dan mailen we je dat zsm toe. Mocht je je geld terug willen dan maken we dat natuurlijk zsm naar je over. Je kan in beide gevallen mailen naar info@pathfinderfestival.nl

Wij hopen dat we iedereen op deze zo snel mogelijk kunnen bedienen zodat we volgas richting ons hoogtepunt van het jaar kunnen gaan, PATHFINDER FESTIVAL!

Pathfinder Crew

Stichting Pathfinder, Zutphen