Pathfinder indoor *cancelled*

PATHFINDER INDOOR IS GECANCELLED!!

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat Pathfinder Indoor op 23 mei is gecancelled.

Deze week  is er een melding binnengekomen bij de gemeente dat het dak van de loods asbest zou kunnen bevatten. De gemeente heeft onderzoek verricht en er is naar alle waarschijnlijkheid asbest aangetroffen. De benodigde onderzoeken om de eventuele risico's hiervan aan te tonen kosten veel tijd waardoor er voor zaterdag geen duidelijkheid is over de mogelijke gevaren voor de gezondheid. Vanuit veiligheidsoverwegingen voor de bezoekers mag Pathfinder dus niet doorgaan.

Wij zijn er kapot van, maar snappen en respecteren deze beslissing. Wij willen garant staan voor een veilig evenement en zolang het dak niet op de juiste wijze is gecontroleerd kan er geen evenement plaatsvinden.

Wij hebben dit als organisatie nog niet eerder meegemaakt en gaan dit natuurlijk op gepaste manier oplossen. Hoe en op welke manier, daar gaan we ons nu over buigen.

We komen maandag naar buiten hoe we de verkochte tickets gaan retourneren of omruilen. Onze welgemeende excuses, maar we hopen dat jullie de situatie begrijpen. Wij gaan onze wonden likken en komen maandag met alle verdere info. ❤️️

Team Pathfinder

Pathfinder Crew

Stichting Pathfinder, Zutphen