Win 3 tickets voor pathfinderfestival #zutphen 18 juli

Win 3 tickets voor #Pathfinderfestival in #zutphen hieronder !!  en wees erbij http://bomb.bz/GAAT2015

Win 3 tickets voor Pathfinder op 18 juli in ZutphenWat moet je doen:✔︎ deel het promofilmpje hieronder van...

Posted by Pathfinder on donderdag 18 juni 2015

Ticket Retour info Canceled Pathfinderfestival Indoors 23mei

Hallo!

Na goed overleg met alle betrokken partijen zijn we tot de volgende oplossingen gekomen mbt het retourneren of omruilen van jullie gekochte Pathfinder indoor tickets. 

Heb je je ticket bij Athlete's Foot gekocht dan kun je deze omruilen voor een ticket voor het festival of je geld terug krijgen. Kom vanaf vrijdag langs bij de open32 in Zutphen en vraag naar Matty. Hij zal het in beide gevallen met je in orde maken. 

Heb je je ticket via ticketscript gekocht dan kun je de originele mail (waar de tickets in verzonden zijn) die je hebt ontvangen van ticketscript naar ons toe sturen. Wij hebben de barcodes van alle verkochte tickets op een rij en controleren aan de hand hiervan wat er retour komt. Mocht je een ticket om willen ruilen voor een ticket voor het festival willen dan mailen we je dat zsm toe. Mocht je je geld terug willen dan maken we dat natuurlijk zsm naar je over. Je kan in beide gevallen mailen naar info@pathfinderfestival.nl

Wij hopen dat we iedereen op deze zo snel mogelijk kunnen bedienen zodat we volgas richting ons hoogtepunt van het jaar kunnen gaan, PATHFINDER FESTIVAL!

Pathfinder indoor *cancelled*

PATHFINDER INDOOR IS GECANCELLED!!

Tot onze grote spijt moeten wij mededelen dat Pathfinder Indoor op 23 mei is gecancelled.

Deze week  is er een melding binnengekomen bij de gemeente dat het dak van de loods asbest zou kunnen bevatten. De gemeente heeft onderzoek verricht en er is naar alle waarschijnlijkheid asbest aangetroffen. De benodigde onderzoeken om de eventuele risico's hiervan aan te tonen kosten veel tijd waardoor er voor zaterdag geen duidelijkheid is over de mogelijke gevaren voor de gezondheid. Vanuit veiligheidsoverwegingen voor de bezoekers mag Pathfinder dus niet doorgaan.

Wij zijn er kapot van, maar snappen en respecteren deze beslissing. Wij willen garant staan voor een veilig evenement en zolang het dak niet op de juiste wijze is gecontroleerd kan er geen evenement plaatsvinden.

Wij hebben dit als organisatie nog niet eerder meegemaakt en gaan dit natuurlijk op gepaste manier oplossen. Hoe en op welke manier, daar gaan we ons nu over buigen.

We komen maandag naar buiten hoe we de verkochte tickets gaan retourneren of omruilen. Onze welgemeende excuses, maar we hopen dat jullie de situatie begrijpen. Wij gaan onze wonden likken en komen maandag met alle verdere info. ❤️️

Team Pathfinder

Pathfinder indoor rave op Jachtwerf 23-mei - laatste tickets a €15!!

Win tickets voor Pathfinder Indoor op 23 mei in ZutphenWat moet je doen:* Check het dikke promofilmpje van Pathfinder...

Posted by Pathfinder on maandag 18 mei 2015

Aloha Padvinders

Aloha Padvinders!

#Pathfinderfestival huishoudelijke mededeling. Morgenvroeg om 09:00 uur gaan de eerste 100 early birds voor 15€ in de verkoop. Wij hebben de afgelopen weken keihard gewerkt aan een nieuwe site en deze zal vanavond de lucht in gaan. Deze nieuwe site vinden jullie via www.pathfinderfestival.nl. Dit is de enige manier om deze early birds te kopen! Houd hier aub rekening mee. Deel dit, tagg dit en succes morgenvroeg!!